Glavni grad: „Putevi“ jedan od najboljih primjera uspješnog rada i odgovornog poslovanja

 Glavni grad: „Putevi“ jedan od najboljih primjera uspješnog rada i odgovornog poslovanja

Foto: PG Biro

Gradsko preduzeće Putevi jedan su od najboljih primjera uspješnog rada i odgovornog poslovanja, saopšteno je iz uprave Glavnog grada.

„U poslednjih nekoliko godina zahvaljujući odgovornom upravljanju i profesionalnom radu svih zaposlenih ovo privredno društvo doživjelo je potpunu transformaciju. Od preduzeća u stečaju za kratko vrijeme postalo je jedno od najuspješnijih i naboljih preduzeća Glavnog grada koje svakodnevno doprinosi razvoju Podgorice“, navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Pored redovnih planiranih akivnosti i vrijednih projekta koje Putevi realizuju samostalno, a često i u saradnji sa ostalim privrednim društvima Glavnog grada, ovo preduzeće, kako tvrde, zahvaljujući dobroj organizaciji poslova obavlja i određene poslove za treća lica, čime dodatno doprinosi sopstvenom imidžu, ali i većim prihodima na osnovu kojh konstantno unapređuje svoje poslovanje.

„Zahvaljujući tome privredno drustvo Putevi u saradnji sa Glavnim gradom, kontinuirano ulaže u nabavku novih mašina i modernizaciju opreme i sredstava za rad, a sve u cilju kvalitetnijeg i efikasnijeg obavljanja povjerenih poslova“, navode u saopštenju.

Pored navedenog, iz Uprave glavnog grada su naveli će zbog veoma loših uslova za rad (prostor stare kasarne “Morača”na Bulevaru Stanka Dragojevića broj 40) Putevi ubuduće raditi na novoj adesi: Bulevar Pera Ćetkovića, broj 29 na Starom aerodromu, uvjereni da će mnogo bolji uslovi za svakodnevni rad zaposlenih doprinijeti još većim poslovnim uspjesima ovog privrednog duštva na zadovoljstvo svih građana Podgorice.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još