Šta je sve Šeron Stoun otkrila u svojim memoarima

 Šta je sve Šeron Stoun otkrila u svojim memoarima

Foto: Kevin Winter/Getty Images

Prije nekoliko dana izašli su memoari Šeron Stoun, a knjiga pod nazivom The Beauty of Living Twice donijela je mnoge zanimljive i do sada nepoznate podatke o popularnoj glumici, koji su već izazvali dosta reakcija. U nastavku vam donosimo neke od njih.

Njena prva reakcija na čuvenu scenu iz Niskih strasti bila je da ošamari reditelja

Najpoznatija scena iz čuvenog erotskog trilera izmamila je mnoge uzdahe muškaraca kada je ovaj film prvi put prikazan. Šeron Stoun je otkrila da joj je reditelj Pol Verhoven tražio da skine donji veš jer je on navodno pravio odsjaj u kamerama i uverio je da se njeno međunožje neće videti u konačnoj verziji snimka. Tek na probnom prikazivanju filma otkrila je da to nije slučaj, ošamarila ga i pozvala advokata. Kaže da je nakon toga dugo razmišljala da li da ga tuži ili ne, ali je na kraju odlučila da scena ostane u filmu jer ima smisla za njen lik i jer je sama pristala da to uopšte i snimi, piše City Magazine.

Hirurg joj je povećao grudi bez njenog pristanka

U 2001. godini, Šeron Stoun je išla na operaciju uklanjanja benignih tumora iz grudi, a po buđenju iz anestezije sačekalo ju je iznenađenje. Naime, hirurg joj je samoinicijativno povećao grudi i dao joj „veće i bolje grudi, koje bolje idu uz njen oblik tijela i kuka“. Prosto je nevjerovatno da se tako nešto desilo, ali njeno tijelo promijenjeno je bez njenog pristanka i znanja.

Ona je platila honorar Leonardu Dikapriju za film The Quick and the Dead

Na filmu The Quick and the Dead iz 1995. godine Šeron Stoun bila je koproducent i to je značilo da je imala uticaj na to ko će sve biti dio projekta. Bila je oduševljena Dikapriom na kastingu jer je on po njoj jedini pokazao to što je trebalo za tu konkretnu ulogu. Međutim, producenti nisu željeli da ga unajme jer je tada još uvijek bio ne toliko poznat glumac. Rekli su joj da, ako joj se toliko sviđa, sama plati njegov honorar iz svog džepa i ona je to i učinila.

Samo dvije nedjelje prije čuvenog plesa na dodjeli Oskara nije mogla da hoda

Svako ko se sjeća čuvenog plesa Šeron Stoun i Džona Travolte na dodjeli Oskara 2002. godine može da potvrdi kako je sve djelovalo lepršavo. Vjerovali ili ne, samo dvije nedjelje prije toga, ona je jedva mogla da hoda. Godinu dana prije toga, imala je izliv krvi u mozak, usljed čega je morala da ide na sedmočasovnu operaciju i to je donijelo probleme sa kretanjem. Predložila je Travolti da isprobaju lagani ples kao dio oporavka, on je pristao, na bini je pogledao upitno i na njeno klimanje glavom nastao je nezaboravan trenutak, koji ona opisuje kao presudan u cijelom procesu oporavka.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još