U Titogradu umjesto prozivke – štrajk!

 U Titogradu umjesto prozivke – štrajk!

Foto: OFK Titograd/Instagram

Neslavan početak godine – Titograd je danas trebao da počne pripreme za drugi dio sezone, ali iako su se igrači okupili na stadionu, umjesto prozivke, štrajk?!

Ono što se i moglo očekivati dogodilo se – kap je očigledno prelila času nezadovoljstva kod igrača, koji zbog neisplaćenih zarada nijesu željeli da krenu sa radom. U Titogradu je situacija očigledno daleko od idealne, ali problemi i prije početka jasno su pokazali da će „romantičari“ nakon turbulente sezone u kojoj su srećno (zahvaljujući penalima u revanš meču baraža) uspjeli da ostanu u elitnom rangu, te polusezone mršavog skora, očigledno je da naredna polusezona može biti još teža.

Titograd je napravio zaokret, po kojem je prepoznatljiv – ima najmlađu ekipu u ligi, prvi je klub koji je dao šansu talentovanim klincima, ali pored toga i činjenice da su se poboljšavali uslovi infrakstrukture, ima izgleda i negativnih stvari. Iako nikada, a vjerovatno neće ni sada, biti zvaničnog stava, jasna je situacija.

Teška finansijska situacija traje, ali za razliku od ranije, igrači su odlučni da se ne vraćaju obavezama dok ne dobiju ono što su zaradili.
Iz kluba smo dobili zvaničnu potvrdu samo da prozivka nije održana, uz nadu da će situacija u naredna dva – tri dana biti regulisana.

Nikola Rakojević sada je u problemu, jer treneru nije lako trenirati nezadovoljne igrače, a sada je još teže kada se dođe do štrajka. Sada su na potezi čelnici kluba kako Titograd ne bi izgubio mnogo vremena, jer bi sam sebe gurnuo u nemoguću misiju za spas. Možda ne samo statusa prvoligaša…

Izvor: Arena

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja