Mugoša vjeruje u kiks Luksemburga i pobjede protiv Azerbejdžana i Kipra

 Mugoša vjeruje u kiks Luksemburga i pobjede protiv Azerbejdžana i Kipra

Foto reprezentacija.me

Fudbalska reprezentacija Crne Gore nada se kiksu Luksemburga, ali prije toga mora da odradi ono što je do nje i pobijedi Azerbejdžan i Kipar, kazao je golgeter Stefan Mugoša.

Crnogorsku selekciju u subotu u Zaprešiću očekuje duel sa Azerbejdžanom i tri dana kasnije protiv Kipra u Podgorici.

Crna Gora mora da pobijedi u oba meča i nada se kiksu Luksemburga u duelu sa istim selekcijama kako bi osvojila prvo mjesto u grupi i preselila se u B Ligu nacija.

Mugoša je kazao da će se crnogorski fudbaleri potruditi da urade ono što mogu.

„To je da upišemo dvije pobjede“,rekao je Mugoša.

Napadač južnokorejskog Inčona, koji je propustio prethodne mečeve, naglasio je da je uvijek lijep osjećaj kada se dođe na okupljanje reprezentacije i kada se igra za svoju državu.

„Nedostajalo mi je sve ovo, imam ogroman motiv, kao uvijek daću 300 odsto da pomognem ekipi kako bi ostvarila željene rezultate. Imamo odličnu atmosferu i spremni smo da izvučemo najbolje od sebe u cilju uspjeha“, rekao je Mugoša.

Komentarišući predstojeći duel sa Azerbejdžanom, Mugoša je podsjetio da je Crna Gora dobila prvi međusobni duel, ali da će biti teže u Zaprešiću.

„Prošli put smo pobijedili, ali svako danas igra fudbal, moramo da budemo na nivou. Možda može da bude naša prednost to što se igra u Zaprešiću, ali najvažnije je da teren bude dobar, da možemo da sprovedemo ono što planiramo u igri“, rekao je Mugoša.

Štoper beogradskog Partizana, Igor Vujačić kazao je da su igrači spremni i da jedva čekaju da počne utakmica.

„Daćemo maksimim, ali ne zavisi sve od nas. Nadamo se kiksu Luksemburga, a da mi ostvarimo obje pobjede. Moramo da pružimo maksimum i kad smo kompaktni i kada igramo odgovorno i disciplinovano, rezultat neće izostati“, rekao je Vujačić.

On smatra da ih je poraz od Luksemburga malo poremetio, navodeći da ga nijesu očekivali.

„To je sastavni dio fudbala. Moramo da izvučemo pouke iz toga i nastavimo dalje“, rekao je Vujačić.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja