Hadžibegić: Nema predaje unaprijed

 Hadžibegić: Nema predaje unaprijed

Foto: FSCG.me

Kvalifikaciona grupa za Svjetsko prvenstvo u Kataru je jaka, ali fudbalska reprezentacija se nikome neće predati unaprijed, kazao je selektor Faruk Hadžibegić.

Crna Gora je voljom žrijeba u Nionu svrstana u G grupu sa Holandijom, Turskom, Norveškom, Letonijom i Gibraltarom.

Komentarišući žrijeb, Hadžibegić je kazao da će Crna Gora, kao i sve selekcije u grupi G, igrati da pobijedi i da se kvalifikuje na Mundijal.

„Ne želim da se predam nikome unaprijed. Grupa je veoma jaka, ali i naš cilj je da budemo prvi ili drugi, to je logično, tako svi razmišljaju. U ovom trenutku želim i molim se Bogu da budemo kompletni i zdravi, kao i da se navijači vrate na stadion“, kazao je Hadžibegić, prenosi Mina.

On je naglasio da G grupa ima deklarisane favorite.

Mi smo tu da pokušamo da iznenadimo i uzmemo najviše što možemo. Takođe, njihova prognoza može da bude motivacija za nas, da pokažemo da možemo i protiv onih koji misle da su bolji od nas. Mi imamo nadu“, rekao je selektor.

Hadžibegić je rekao da je mogao da bira da bi izabrao bi grupu F, sa Danskom, Austrijom i Škotskom, kao prve tri ekipe.

„Biće teško, svaki rival ima drugačiji stil. Tu je Norveška iz trećeg šešira, sa mladim igračima, sa engleskim mentalitetom, jakom duel igrom. Turska će biti neugodan rival. Holandija je jedina selekcija koja voli da igra čist fudbal. Sa ostalima će biti rovovska borba“, kazao je Hadžibegić.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja