Budućnost humanim gestom čuva sjećanje na Miljana Bobičića i Marka Lazarevića

 Budućnost humanim gestom čuva sjećanje na Miljana Bobičića i Marka Lazarevića

Foto: FOS Media – arhivska fotografija

Fudbalski klub Budućnost u doba virusa korona pokazuje solidarnost i društvenu odgovornost humanim gestom u čast prerano preminulih naših navijača Miljana Bobičića i Marka Lazarevića, saopšteno je iz ovog kluba.

„Uprava našeg kluba na čelu sa predsjednikom Veselinom Mijačem izdvojila je 10.000 eura kao pomoć JU Zavod Komanski most, Dječijoj bolnici u Podgorici, JU Resurni centar za djecu i mlade i Resurnom centru za obrazovanje i osposobljavanje 1. jun. Na sve četiri adrese je uplaćena cifra od po 2.500 eura.

Budućnost na ovaj način želi da sačuva od zaborava navijače pred kojima je bio život, ali je nažalost izgubljen u teškoj saobraćajnoj nesreći 15. decembra 2019. godine kada su naši vječni Šoma i Bobi namjerili da gledaju svoje “plave šampione” na utakmici Grbalj – Budućnost u Radanovićima.

Taj crni 15. decembar će nas zauvijek boljeti, ali takođe znamo da ni negdje gore Marko i Miljan ne odustaju od svoje najveće ljubavi – Budućnosti“, stoji u tekstu na sajtu podgoričkog kluba uz stih navijačke pjesme “Sa neba ću da bodrim te do titula…”.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još