„SHE“: Nova pjesma i spot Podgoričanina Dejana Vuletića (VIDEO)

 „SHE“: Nova pjesma i spot Podgoričanina Dejana Vuletića (VIDEO)

Foto: Printscreen

Podgoričanin Dejan Vuletić poznatiji kao Solosolul, nakon „Victorious setup“ numere, danas je objavio i pjesmu “She” za koju je urađen i spot. Numere ovog Podgoričanina uvod su u album prvijenac „Dream and other all“ na kojem trenutno radi a za koji se nada da će uskoro ugledati svjetlost dana.

Kako kaže u kratkoj izjavi za FOS, priča o spotu za numeru “She” je zaista interesantna upravo iz razloga što je bila zamišljena kao jednostavna ideja koja je ubrzo prerasla u mnogo složeniju priču.

“Noćna vožnja, svega nekoliko kadrova kiše i svjetala. Međutim, ideje su iz dana u dan bile bolje i zahvaljujući dobrim prijateljima i Vladimiru Cvijetiću spot je snimljen. Red taxi iz Podgorice je učestvovao sa nama na samom snimanju i sponzor je ovog videa i želim da im se zahvalim na saradnji. Takođe, želim a se zahvalim svojoj ženi, koja je u devetom mjesecu trudnoće došla na set, jer sam ja insistirao na tome”, kazao je Vuletić FOS-u.

Za tekst i muziku zadužen je sami izvođač, dok je aranžman odradio sa Ivanom Ivanovićem. Sve je snimljeno u studiju “Stivi”, miks i master je odradio Stefan Pantović.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još