Praznični filmovi u kojima glume filmske zvijezde

 Praznični filmovi u kojima glume filmske zvijezde

Foto: 20th Century Fox

Svake godine objavi se veliki broj prazničnih filmova, koji služe da upotpune atmosferu i opuste nas. Kao takvi, oni su uglavnom predvidljivi i ne previše zahtevni, a glavne uloge obično tumače glumci koji nisu toliko poznati širom auditorijumu. Naravno da postoje izuzeci u kojima neku od uloga tumače filmske i serijske zvijezde, mada ni to nije garancija uspeha i visoke ocjene. U svakom slučaju, ako tražite takvu prazničnu zabavu, sa ponekim poznatim licem, primjere možete pronaći u nastavku koje predlaže City Magazine.

Surviving Christmas – Ben Aflek i Kristina Eplgejt

Ben Aflek se 2004. oprobao u ulozi marketinškog stručnjaka koji plaća jednoj porodici da provede Božić sa njim, a ostale uloge tumače Kristina Eplgejt, Džejms Gandolfini i Ketrin O’Hara. Film je prošao užasno u bioskopu, a i naknadni komentari kritičara i fanova nisu bili ništa bolji, pošto su ga mnogi proglasili jednim najgorih filmova te decenije.

Four Christmases – Riz Viterspun i Vins Von

Viterspun i Von su bračni par koji svake novogodišnje sezone putuje u inostranstvo kako ne bi morali da se viđaju sa svojim roditeljima. Kada letovi budu otkazani zbog magle, oni su primorani da praznike provedu sa roditeljima, ali je problem što su i njegovi i njeni roditelji razvedeni. Tako nastaje pokušaj da stignu u sva četiri doma i sa svakim budu bar neko vrijeme, sa očekivanim nezgodama i odstupanjima od plana.

Just Friends – Rajan Rejnolds

https://youtu.be/vIBBVzy5UoQ

Radnja počinje kada Kris kaže svojoj najboljoj prijateljici iz srednje škole da je zaljubljen u nju, a ona mu kaže da ipak želi da samo budu prijatelji. Posramljen, napušta grad i odlazi na fakultet, a deceniju kasnije se vraća u rodni grad kao uspješan poslovni čovek i nepokolebljivi zavodnik. Rajan Rejnolds je odličan u glavnoj ulozi.

The Family Stone – Sara Džesika Parker, Dajan Kiton, Rejčel Mekadams

Pored gorepomenutih glumaca, tu su i Dermot Malruni, Luk Vilson i Kler Dejns, a radnja se vrti oko žene koja provodi praznike sa ekscentričnom porodicom svog momka. Ona, sa svojom poslovnom ozbiljnošću i uštogljenošću, nikako se ne uklapa u njihovo blesavo okruženje, te tako nastaju mnoge smiješne situacije.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja