Pogledajte eksplozivni trejler za film „Niko“

 Pogledajte eksplozivni trejler za film „Niko“

Foto: Printscreen

Hač Mansel je porodični čovjek blage naravi koji pati od posttraumatskog stresnog poremećaja. On je fin prema svima i izbegava konflikte. Jedne večeri dva provalnika su ušla u njegov dom, ali on nije reagovao na bilo koji način da zaštiti sebe i svoju porodicu, misleći da bi time samo pogoršao situaciju. To je, međutim, veoma razočaralo njegovu ženu Beku i sina Blejka, zbog čega je Mansel počeo da se oseća kao niko i ništa. Njegov skriveni bijes, međutim, neće još dugo ostati ispod površine. Kada isti provalnici budu pokušali da uđu u kuću njegovog komšije, Mansel će im otkriti svoju nasilnu stranu, koju je dugo pokušavao da zaboravi, prenosi City Magazine.

Ovo je sinopsis novog akcionog filma pod nazivom Niko, u kome glavnu ulogu tumači Bob Odenkirk, najširoj publici poznat prije svega kao Džimi Mekgil/Sol Gudman u serijama Čista hemija i Bolje pozovite Sola. On će ovog puta igrati brutalnog osvetnika, koji će se sam suprotstaviti cijeloj jednoj bandi. Ako vas ovo neodoljivo podsjeća na film Džon Vik, to uopšte nije slučajno. Naime, jedan od producenata filma Niko je Dejvid Lajč, režiser prvog dela popularne akcione sage sa Kijanu Rivsom.

Niko je režirao Ilja Najšuler, po scenariju Dejvida Kolsteda. U filmu osim Odenkirka, igraju i Koni Nilsen, Kristofer Lojd i Aleksej Serebrjakov.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još