Lijam Nison se suprotstavlja narko-kartelu u trejleru za film „The Marksman“

 Lijam Nison se suprotstavlja narko-kartelu u trejleru za film „The Marksman“

Foto: Printscreen

Na radost svih njegovih fanova, Lijam Nison nastavlja da redovno snima akcione filmove. Posljednje u nizu ovakvih ostvarenja nosi naziv The Marksman i stiže u svjetske bioskope 22. januara, piše City Magazine.

Nison u filmu tumači rančera Džima Hensona,koji živi u Arizoni na graničnom prelazu sa Meksikom i samo želi da ga svi ostave na miru. On pokušava da sklopi kraj sa krajem na ovoj izolovanoj lokaciji, ali mu to teško polazi za rukom, pa mu banka prijeti oduzimanjem imanja jer kasni sa plaćanjem kredita. Igrom slučaja ovaj bivši marinac je bio svjedok ilegalnog prelaska granice 11-godišnjeg meksičkog dječaka Miguela i njegove majke Rose, koji bježe od brutalnih ubica iz narko-kartela. Henson se suprotstavlja ovim beskrupuloznim kriminalcima, ali u pucnjavi koja slijedi, strada Rosa. Ona mu na samrti poručuje da odvede Miguela članovima njene porodice u Čikagu, što Henson prihvata. Tako počinje ova igra mačke i miša .

Film The Marksman režirao je Robert Lorenc, koji je poznat pre svega kao producent i asistent režije gotovo svih filmova Klinta Istvuda u novom milenijumu. Sa istim glumcem on je snimio svoj režiserski prvenac Povratak u igru iz 2012, a već posle filma The Marksman, on ima u planu još jedan film sa Lijamom Nisonom, prenosi City Magazine.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja