Nesvakidašnji gest: Kako bi „ojačali“ vezu vezali se lancem

 Nesvakidašnji gest: Kako bi „ojačali“ vezu vezali se lancem

Foto: Instagram

 Aleksandar Kutlaj (33) i Viktorija Pustovitova (28) pronašli su veoma neuobičajen način da uvijek budu nerazdvojni. Oni su, naime, za Dan zaljubljenih odlučili da svoje ruke vežu lancem na tri mjeseca i svoj život u tom periodu dokumentuju na društvenim mrežama.

„Svakim danom se sve više navikavamo na lance, pa nam više nije toliko neprijatno“, izjavio je Kutlaj za Rojters iz svog stana u istočnom djelu Harkova.

Instagram

Upravo je on došao na ovu šašavu ideju kada mu je Pustovitova rekla da želi da prekine njihovu vezu. „Nama je bilo pravilo da raskidamo bar jednom nedjeljno. Tokom naše posljednje svađe Viktorija je ponovo htjela da me napusti, a ja sam joj odgovorio da ću se bukvalno vezati za nju ako treba“, kazao je Kutlaj.

Instagram

Pustovitova je prvo bila protiv ove ideje i čak je Kutlaju spustila slušalicu kada ju je predložio, ali posle nekog vremena je promijenila mišljenje. Već oko dva mjeseca, oni nemaju svoj lični prostor i sve rade zajedno, od odlaska u kupovinu do kuvanja.

Instagram

„Željela sam da iskusim nešto drugačije, a možda i da osjetim nešto drugačije“, rekla je Pustovitova i dodala: „Pristala sam na ovo jer ga volim“.

Instagram

Ovaj par je u međuvremenu stigao i na ukrajinsku televiziju, gde su obasnili zašto su im ruke vezane lancem. Najaktivniji su, međutim, na Instagramu, gdje svakodnevno objavljuju svoje zajedničke fotke i otkrivaju drugim parovima kako izgleda biti stvarno vezan za svog dragog 24 sata dnevno.

Izvor: Design You Trust/ City Magazine

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još