Neobična aktivnost Djeda Mraza na Tajlandu

 Neobična aktivnost Djeda Mraza na Tajlandu

Foto: Agencije

Ribe jedu iz ruke Djeda Mraza, koji komunicira s posjetiocima i slika se sa njima sa druge strane stakla, prenosi Dnevni avaz.

Posjetioci akvarijuma na Tajlandu ove nedjelje bili su veoma iznenađeni kada su vidjeli Djeda Mraza koji pliva, noseći džak pun hrane, okružen jatom znatiželjnih riba. Akvarijum u tržnom centru u Bangkoku bio je posljednje mjesto na kome su porodice u kupovini očekivale da vide Djeda Maraza, opremljenog perajama, rezervoarom za kiseonik i ronilačkom maskom, prenosi Rojters. 

Ribe jedu iz ruke Djeda Mraza, koji komunicira s posjetiocima i slika se s njima sa druge strane stakla. Djeca su bila najviše oduševljena pojavom Djeda Mraza koji im je mahao iz akvarijuma i uzbuđeno su pokazivala na njega. 

– Trčala je sve do dolje da vidi ronioca Djeda Mraza – rekao je Francuz Žan-Batist Rišar o svojoj četvorogodišnjoj kćerki Mai, koja često posjećuje akvarijum i dodao kako ona obično nikada ne ostaje ovdje duže od 30 sekundi, a da je danas tu već pet minuta. Žena koja se krije ispod odjeće Djeda Mraza je Nićakarn Sarivong, radnica ovog centra, čiji je posao obično da brine o ribama i čisti i održava akvarijum. 

– Vrijeme je Božića, pa se oblačim kao Djed Mraz tri ili četiri dana tokom praznika dok hranim ribe, djeca toliko vole ovu predstavu –  rekla je Nićakarn, navodi agencija, prenosi Dnevni avaz.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja