Gven Stefani „ukrala“ pažnju u Rokfeler centru

 Gven Stefani „ukrala“ pažnju u Rokfeler centru

Foto: Instagram

U slavnom Rokfeler centru u Njujorku postavljeno je božićna jelka, a biće otvoreno i poznato klizalište ispred tog centra uprkos pandemiji. Paljenje rasvjete u ovom dijelu Njujorka događaj je koji svake godine privlači najviše ljudi, a među njima je ove godine i slavna pjevačica Gven Stefani koja nije propustila ovu tradiciju. Da pjevačica i te kako osjeća prazničnu atmosferu pokazala je i svojim stajlingom kojim je privukla pažnju prisutnih.

Nosila je kariranu dugu suknju i i iste boje, crvene i bijele, grudnjak. Ovom kombinacijom istakla je trbušne mišiće na kojima je 51-godišnja pjevačica vrijedno radila, prenosi Klix.ba.

Stefani je ranije kazala da voli da ide u teretanu, a koliko naporno je vježbala, pokazuje rezultat. Mnogi joj poručuju da ima liniju na kojoj joj zavide.

Foto: EPA-EFE

„Ranije sam probala jogu i pilates, ali jednostavno više volim fitnes treninge. Volim da radim čučnjeve i iskorake i lagane utege. Radim taman toliko da se moje tijelo osjeća dobro“, kazala je svojevremeno Stefani.

U međuvremenu je nekoliko evropskih gradova otkazalo božićne sajmove, među kojima su oni poznati u Pragu, Nuernbergu i Strasbourgu.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja