Dženifer Lopez pokreće liniju kozmetike na kojoj je radila godinama

 Dženifer Lopez pokreće liniju kozmetike na kojoj je radila godinama

Foto: EPA – EFE

Poznata i uspješna pjevačica i glumica Dženifer Lopez pridružuje se svojim koleginicama koje potpisuju vlastitu liniju kozmetike, a brend „J.Lo Beauty“ od 1. januara naredne godine nudiće ključne formule za njegu kože lica i tijela.

Na Instagramu je već napravljen zvanični profil brenda „J.Lo Beauty“ koji ima 158.000 pratilaca. Moto pjevačice, ali i cjelokupne kolekcije je – „Ljepota nema datum isteka“ („Beauty has no experation date“), prenosi Klix.ba.

Dženifer Lopez je na ovoj društvenoj mreži u jednom od videa kazala da je na kolekciji radila više godina i da je htjela da bude sigurna u formule koje nose njeno ime.

Dodala je da „J.Lo Beauty“ nije posao i biznis, već ispunjenje njenih snova koji traju više od 30 godina.

J.Lo je inače prepoznatljiva po sjaju i hidrataciji kože lica i tijela pa postoji mogućnost da će se najvjerovatnije na tome bazirati njena linija kozmetike.

Osim kvalitetnih proizvoda za njegu kože, odavno je svima jasno da ova poznata pjevačica voli i u velikoj mjeri koristi hajlajter formule zavidnog sjaja.

Kada je riječ o make-up proizvodima, uglavnom bira one jačeg pigmenta u kojima preovladavaju nijanse žute i narandžaste, prenosi Klix.ba.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još