U pripremi nastavak kultne serije „Seks i grad“, ali ne u punom sastavu

 U pripremi nastavak kultne serije „Seks i grad“, ali ne u punom sastavu

Foto: Shutterstock

Ukoliko ste voljeli da gledate život čuvenih dama sa Manhattana, onda će vas obradovati vijest da je nastavak kultne serije „Seks i grad“ u pripremi, ali ovaj put bez četvrte prijateljice Samanthe Jones koju je glumila Kim Cattral.

Dakle, u ovom nastavku, nove priče i dogodovštine iz svakodnevnog života će dočarati glavni likovi Carrie Bradshaw koju glumi Sarah Jessica Parker, Miranda Hobbes čiju ulogu potpisuje Cinthija Nixon te tu je i nezaobilazna Kristin Davis u ulozi Charlotte York Goldenblatt.

Loša vijest je izostanak čuvene Samanthe Jones koju glumi Kim Cattral i mnogi se pitaju na koji način će se nadomjestiti njena nesputana priroda i sjajna energija. Ona je takođe odbila da učestvuje i u snimanju trećeg nastavka filma kada je bio u planu, prenosi Klix.ba.

Sarah Jessica Parker je jednom prilikom u intervjuu rekla da bi voljela da se ponovo nađe u ulozi kolumnistkinje iz New Yorka.

„Ne bih nastavak serije nazvala reboot, već revisit. Baš bih voljela da saznam kako život junakinja sada izgleda. Svijet se mnogo izmijenio i od snimanja filma, a koliko je tek od snimanja same serije“, kazala je tada Jessica Parker.

Upitana da prokomentariše koje su to teme koje bi voljela da budu zastupljene u nastavku, slavna glumica odgovorila je da bi to svakako bile tehnologija i društvene mreže, zatim seksualna politika, kao i pokreti Me Too i Time‘s Up.

Candace Bushnell, po čijem scenariju je nastala ova kultna HBO serija, protekle godine nagovijestila je povoljan razvoj situacije, time što je napisala nastavak memoara „Is There Still Sex In the City?“. U njima je opisala svoje iskustvo o zabavljanju u 50-im, na užurbanom Manhattanu.

Djeluje da bi ona najviše voljela da je Carrie napustila Zvjerku i otvorila račun na Tinderu, piše Vogue UK.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja