U pripremi film o Vitni Hjuston

 U pripremi film o Vitni Hjuston

Foto: Printscreen

Ukoliko volite muziku Vitni Hjuston, vjerujemo da vas je obradovalo ovo što ste upravo pročitali, a nadamo se da će vam se dopasti i izbor glavne glumice, piše City Magazine. Naomi Aki pripala je čast da oživi slavnu pjevačicu pop i R&B muzike. Premijera se očekuje 2022. godine, ukoliko snimanje protekne po planu, a priča će biti veselog tona, sa puno uzbuđenja i emocija. Nimalo neobično, za naslov je poslužila jedna od numera, uz koju mnogi od nas i danas pjevuše i đuskaju, I Wanna Dance With Somebody.

Vitni Hjuston prerano nas je napustila u 49. godini, u februaru 2012. Ali, vratimo se filmu…Rediteljska palica poverena je Steli Megi, koja ima samo reči hvale za Naomi Aki, jer se vješto snalazi na sceni, ali umije da prenese i toplinu koju je Vitni Hjuston njegovala kada se kamere ugase. Scenario za film napisao je Entoni Mekarten, koji prethodno radio na ostvarenju Bohemian Rhapsody.

Život Vitni Hjuston bio je propraćen usponima i padovima, nakon odrastanja u katoličkoj, konzervativnoj porodici. Vremenom su pritisci postali nesavladivi, i na udaru je bilo njeno fizičko i mentalno zdravlje. Nažalost, nije imala sreće ni u ljubavi, gde je nailazila na toksične partnere, a tu prije svega mislimo na odnos sa Bobijem Braunom. Jedna nemila situacija vodila je drugoj, te se u jednom trenutku odala porocima. Iako je imala neprevaziđeni glas i karijeru tokom koje je dostigla nevjerovatnu cifru od 200 miliona prodatih ploča i singlova, u svoja četiri zida osjećala je da tu ne pripada, i zapadala je u anksioznost i depresiju. Poznato je da nije prigrlila ljubav prijatelja i pomoćnika Robina Kraforda. Pjevačica je živjela zarobljena u životu, koji nije bio njen izbor, zaključuje City Magazine.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još