Tri oskarovca igraju u novom trileru „The Little Things“

 Tri oskarovca igraju u novom trileru „The Little Things“

Foto: Printscreen

Studio Warner Bros. Pictures objavio je prvi trejlerza film The Little Things, u kome glavne uloge tumače Denzel Vošington, Rami Malek i Džared Leto. Film je režirao Džon Li Henkok, koji je ujedno napisao i njegov scenario, piše City Magazine.

Vošington u ovom trileru igra Džoa Dikona, zamjenika šerifa kalifornijskog okruga Kern, koji odlazi u Los Anđeles da prikupi dokaze za slučaj kojim se trenutno bavi. Kada se nađe tamo, on biva uvučen u istragu o serijskom ubici koji već neko vrijeme teroriše grad. Potragu za njim vodi detektiv Džim Bakster (Malik), koji je impresioniran Dikonovom intuicijom i spreman je da ga nezvanično angažuje za pomoć u istrazi. Ispostaviće se, međutim, da postoji nešto iz Dikonove prošlosti što ga privlači ovom slučaju, ali i što potencijalno može negativno da se odrazi na pronalaženje i kažnjenje vinovnika brutalnih zločina.

The Little Things će od 29. januara biti na repertoaru svjetskih bioskopa, a od istog dana će moći da se gleda i na striming servisu HBO Max.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja