Ovo je zvanično najbolji božićni film snimljen u Velikoj Britaniji

 Ovo je zvanično najbolji božićni film snimljen u Velikoj Britaniji

Foto: Printscreen

Decembar je mjesec kariranih pidžama, tople čokolade i maratona prazničnih filmova, ali nekada ponestane ideja. U ponudi su klasična ostvarenja u božićnom ruhu, ali i animirani filmovi, koje mogu gledati deca, ali i odrasli. Na sreću, postoje entuzijasti koji su se pozabavili ovom temom, a uskoro ćete saznati na koji način, piše City Magazine. Mladić po imenu Nido Student odlučio je da prikupi podatke sa najpoznatijih sajtova namenjenih filmu IMDb i Rotten Tomatoes, kao i sa Google search-a, o prazničnim filmovima snimljenim u Velikoj Britaniji.

Nakon detaljnih pretraga i proračuna, prvo mesto na ovoj listi, sa skoro 92/100, zauzeo je animirani film Klaus (2019), kao pravi izbor za ušuškano porodično veče. Ukratko, priča prati život poštara, koji kao najgori polaznik svoje škole od kada postoji, biva upućen u zaleđeni grad na severu, mesto gde se skriva Deda Mraz.

Odmah iza ovog ostvarenja nalazi se čuveni It‘s A Wonderful Life, iz davne 1946. godine. Razlog je priča koja podiže raspoloženje, i vraća vjeru i nadu u porodicu i spasenje. Podsjećanja radi, junak po imenu Džordž Bejli želi sebi da skrati muke, u čemu ga sprečava anđeo čuvar. On mu pokazuje kako bi mejsto izgledalo da nije bilo njegovih dobrih dela. U narednih nekoliko minuta, uživajte u jednoj od scena.

Za kraj, pogledajte koja još ostvarenja su osvojila srca publike i ušla u top 10. Možda je ovo prilika da neko od njih pogledate po prvi put, ili osvježite gradivo, i doživite prazničnu atmosferu na novi način, prenosi City Magazine.

Nido Student
Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja