Nove Netfliksove serije u 2021.

 Nove Netfliksove serije u 2021.

Foto: Netflix

Nova godina još nije ni stigla, a mi se već pitamo šta ćemo sve lijepo i zanimljivo gledati od novih programa. Iako su produkcije mnogih serija odložene, ima i onih sa potvrđenim datumom premijere, naročito kada su u pitanju striming servisi. U nastavku možete pronaći listu novih serijskih ostvarenja koja iščekujemo na Netfliksu, već od prvog januara koje predlaže City Magazine.

Headspace Guide To Meditation

Nakon godine sa ovoliko stresa, logično je da relaksacija bude jedna od važnijih tema naredne godine. Netfliks se udružio sa aplikacijom za meditaciju Headspace kako bi napravio tri serije, a prva od njih je osmodelna animirana serija o onome što leži iza meditacije i njenim korisnim efektima na ljude. Svaka epizoda će ujedno predstavljati i vrstu vođene meditacije.

Premijera: 1. januar

Nicolas Cage’s History of Swear Words

Već smo spomenuli ovu seriju čija neobična premisa dozvoljava da se ponovimo. U pitanju je dokumentarni program o istoriji psovki, razvoju jezika i uopšte načinima na koje nauka i pop kultura utiču da uključivanje nekih riječi u jezik. A sve to uz veliku dozu humora.

Premijera: 5. januar

Lupin

Ova francuska koprodukcija inspirisana je pričama o lopovu džentlmenu Arsenu Lupenu, i u njoj jedan čovjek, takođe inspirisan tim pričama, traži pravdu i osvetu za svog oca. Čini se da će serija imati meta trenutke, jer je ujedno inspirisana ovim likom, a i u njenom univerzumu on postoji kao fiktivan lik iz priča.

Premijera: 8. januar

Fate: The Winx Saga

Popularna dječija animirana serija dobiće svoju igranu varijantu, sa malo starijim glavnim likovima, odnosno ratnicama koje brane svijet od raznih zlih uticaja. Uz pomoć svojih prijatelja i ljubavnih interesa one se bore sa raznim natprirodnim zlikovcima sa super moćima.

Premijera: 22. januar

Shadow and Bone

Ovo je jedna dugoočekivana adaptacija serijala romana za mlade odrasle autorke Li Bardugo. U svijetu punom magije i tame, pratimo mladu ratnicu koja otkriva u sebi moć da spasi sve, ali samo ako preživi zle spletke upućene ka njoj. Sa druge strane, tu je super inteligentni tinejdžer koji treba da sakupi tim da bi spasao jednog naučnika iz neprobojnog zatvora, piše City Magazine.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još