„Idu dani“: Poslušajte novi singl Who See feat Saša TBF

 „Idu dani“: Poslušajte novi singl Who See  feat Saša TBF

Poslije pivotona Montenegro kanalisanog kroz „Amo popit po pivo“ song, Who See, freško, taze, isporučuju novi singl „Idu dani“.

Klasična je to balkanska priča o tri primjenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podsjeća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja. 

Kao gost u epizodi „Idu dani“, pojavljuje se Saša iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vrijeme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u dijelo. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se vanka očekuje tokom 2021. godine.

„Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon sarađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma „Idu dani“ mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči“, kazao je Saša Antić.

„Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku „Idu dani“, naveo je Dejan Dedović.

Singl poslušajte OVDJE:

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još