Gal Gadot će biti akciona heroina u novom filmskom serijalu u stilu Džejmsa Bonda

 Gal Gadot će biti akciona heroina u novom filmskom serijalu u stilu Džejmsa Bonda

Foto: Printscreen

Gal Gadot očigledno želi da bude zapamćena kao najveća heroina akcionih filmova u Holivudu. Nakon što je tumačila Čudesnu ženu u filmovima iz DC filmskog univerzuma i Žizel Jašar u filmovima iz serijala Paklene ulice, ova izraelska glumica će igrati u još jednom akcionom filmu, koji će po svemu sudeći imati nastavke, prenosi City Magazine.

On će se zvati Srce od kamena (Heart of Stone), a Gadot će u njemu tumačiti glavnu ulogu. Ideja je da to bude početak novog filmskog serijala, koji će biti ženski pandan serijalu Nemoguća misija i filmovima o Džejmsu Bondu. Film će režirati Greg Raka, koji je napisao scenario za ovogodišnji film The Old Guard, što je još jedno akciono ostvarenje u kome je žena glavna junakinja, u ovom slučaju, Šarliz Teron.

Za sada nisu poznati ostali detalji o filmu Srce od kamena. Fanovi Gal Gadot, međutim, moći će u međuvremenu da uživaju u još jednom akcijašu sa svojom ljubimicom. U pitanju je film Red Notice, koji stiže na Netfliks sledeće godine, a u kome joj društvo prave Dvejn Džonson i Rajan Rejnolds.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja