„Košmari u riječima“: Prvi singl mlade Podgoričanke Teodore Šćepanović (VIDEO)

Odmalena je zavoljela muziku a danas sa Teodorom Šćepanović, budućom studentkinjom Arhitektonskog fakulteta, govorimo i o prvom singlu. Naime, nakon muzičkih početaka na časovima solo pjevanja i klavira u školi „Princeza Ksenija“, potom raznih muzičkih takmičenja poput Pinkovih Zvjezdica i „Kids Music Festa“ kao i nastupa sa raznim bendovima, ova djevojka je krenula da gradi svoj muzički put nedavno objavljenom pjesmom „Košmari u riječima“. O prvom singlu, reakcijama publike ali i o daljim muzičkim koracima Teodora priča za FOS.

„Jedne sasvim uobičajene večeri dobila sam ponudu za moju prvu pjesmu od beogradske produkcijske kuće ’Parabellum music’, koju sam primila sa velikim oduševljenjem što me i podstaklo da se suočim sa jednim takvim izazovom. Takođe, imam svoj bend sa kojim nastupam širom Crne Gore“, kaže Teodora za FOS.

Foto: Alexander Nadrilyanski

Tekst i aranžman je radio Nemanja Kotur, a za spot su zaslužni Aleksandar Nadrljanski i Adnan Seferović. Mlada muzičarka ne krije da je pjesmom veoma zaadovoljna a ohrabruju je, kaže, i pozitivni komentari publike na You Tube kanalu.

„Smatram da je moj veliki uspjeh to što je moja prva pjesma baš onakva kakvu sam je zamišljala, a posebno u ovoj pjesmi me osvojila iskrena i duboka emocija“, priča naša sagovornica napominjući koliko joj muzika znači u životu.

„Muzika je moj svijet i uvijek sam nekako uspijevala da iznesem emociju koju pjesma zahtijeva. Kada sam pročitala tekst pjesme, odmah sam znala da će baš ta pjesma biti moja. Muzika je za mene veliki pokretač, moj svijet, a sve to ne bi moglo bez ogromne ljubavi i truda. Volim ovakve numere, ovakvu muziku i estetiku“, iskrena je Teodora.

Za prvu numeru završen je i spot koji je sniman na nekoliko lokacija u Crnoj Gori.

Foto: Alexander Nadrilyanski

„Spot je sniman na Velikoj Plaži u Ulcinju, u malom gradiću u zalivu- Perastu , kao i u jednoj vili u mjestu Kostanjica takođe u zalivu. Odredjeni djelovi spota snimani su i u Podgorici. Cijela priča je fantazija o mogućim uspomenama koje smo mogli da imamo sa voljenom osobom. Super smo se družili na snimanju spota i stvorili jedno divno prijateljstvo. Ovom numerom nastojim da pošaljem poruku da je ljubav jedina emocija koja pokreće svijet oko nas“, priča Teodora za FOS Media.

Kada ne nastupa i kada je slobodna od školskih obaveza takođe se opušta uz velika imena muzičke scene. Kaže da ima raznovrstan ukus ali joj ipak nije teško da izdvoji nekoliko izvođača čije pjesme voli da sluša ali i da pjeva.

„Moja play-lista je poprilično raznovrsna. To Christina Aguilera, Rihanna, Celine Dion i Lara Fabian.“

Nakon promocije prve balade spremna je i za nove muzičke izazove.

„U pripremi je već ekranizacija druge pjesme koja će biti brza i komercijalnija i koja će, nadam se, odjeknuti istom jačinom kao i prvijenac. U nekom budućem periodu u planu mi je i moj prvi album. Nije mi žurba, bitno je da sam za sada zadovoljna“, navodi sagovornica FOS-a.

Uskoro se sprema i za novo poglavlje i kada je u pitanju obrazovanje. Po završetku Gimnazije „Slobodan Škerović“ upisala je Arhitektonski fakultet. Iako je čeka dosta obaveza kaže da je dobra organizacija ključ svega pa neće dozvoliti da trpe ni obrazovanje ali ni muzika.

„S obzirom da sam zaljubljenik u umjetnost smataram da je sve lako postići kad čovjek voli ono sto radi“, zaključuje Teodora u razgovoru za FOS.

Avatar

Violeta Rovčanin

Pročitajte još