Zabrana zaobraćaja u nekoliko ulica u Podgorici

 Zabrana zaobraćaja u nekoliko ulica u Podgorici

Glavni grad

Zbog izvođenja radova, u nekoliko ulica u Podgorici važiće zabrana saobraćaja, saopšteno je iz Glavnog grada.

– Zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila na Kapadžića mostu i dijelu Ulice Dragomira Dragog Čejovića, radi izvođenja radova na izgradnji prepumpne stanice i fekalne kanalizacije, koji se izvode u sklopu komunalnog opremanja urbanističke parcele br. 30, u zahvatu DUP-a “Drač – Cvijetin brijeg“. Zatvaranje važi za period od 14.12. do 31.12.2021. godine. 

– Takođe, zatvara saobraćaj za sve vrste motornih vozila na desnoj kolovoznoj traci Ulice Marka Miljanova, od raskrsnice sa Ulicom 4. Proleterske do raskrsnice sa Heregovačkom ulicom, (gledano od strane Bul. Svetog Petra Cetinjskog prema Bulevaru Ivana Crnojevića), postavljanjem teretnog vozila, radi istovara robe i materijala za potrebe izgradnje Gradskog pozorišta.

Zatvaranje važi za dane 14. i 15.12.2021. godine, u vremenu od 08,00 do 16,00 časova, a za vrijeme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati dvosmjerno lijevom koloznom trakom.

– Saobraćaj se zatvara i za sve vrste motornih vozila u Ulici Ivana Vujoševića, radi izvodjenja asfalterskih radova u navedenoj Ulici.

Zatvaranje važi za period od 14.12. do 17.12.2021. godine u vremenskom intervalu od 07:00 do 17:00 časova.

Za vrijeme izvodjenja radova, saobraćaj će se odvijati okolnim saobraćajnicama.

– Zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu Njegoševe ulice, od raskrsnice sa Bulevarom Ivana Crnojevića do raskrsnice sa Bokeškom ulicom, u zahvatu UP-a “Nova Varoš-blokovi A, B, E i F“ u Podgorici, radi izvođenja radova na rekonstrukciji Njegoševe ulice

Zatvaranje važi za period od 15.12.2021.godine do 15.01.2022.godine. 

Za vrijeme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati okolnim saobraćajnicama.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još