Za najljepšu novogodišnju čestitku 200 eura

 Za najljepšu novogodišnju čestitku 200 eura

Foto: TO Podgorica

„Nekada smo se svi beskrajno radovali novogodišnjim čestitkama i svakog časa provjeravali poštansko sanduče, ili bismo i sami trčali do centra da na uličnim stolovima odaberemo neke od tih prelijepih, čarobnih kartončića, kako bi svoju radost, sreću i praznično ushićenje prenijeli drugima“, istakla je direktorica TO Podgorice, Irena Rogošić, povodom objavljenog konkursa za TOP novogodišnju čestitku.

Rogošić navodi da ih je u Turističkoj organizaciji Podgorice upravo to inspirisalo da objave konkurs za izbor najkreativnije novogodišnje čestitke u formi crteža, slike ili fotografije sa motivima Podgorice i tekstualnom porukom/čestitkom, naročito imajući u vidu složenu epidemiološku situaciju, zbog čega se ove godine neće organizovati novogodišnji program u Glavnom gradu, a u želji da taj praznični duh i raspoloženje kod naših sugrađana ipak ne izostanu.

Tri najkreativnije čestitke, po mišljenju stručne komisije, u sastavu: Zoja Bojanić Lalović, direktorica podgoričke Gimnazije „Slobodan Škerović“, mr Maša Vlaović, teoretičarka i istoričarka umjetnosti i Irena Rogošić, direktorica TO Podgorice, biće objavljene na Facebook i Instagram stranici Turističke organizacije Podgorice – TOP, na dalje glasanje.

Turistička organizacija Podgorice dodijeliće novčanu nagradu u iznosu od 200 eura za čestitku sa najviše lajkova, dok će drugo i treće rješenje biti nagrađeno od strane sponzora – restorana „Astoria lux“ – svečani ručak za dvoje i „Voco“ hotela – Welness & Spa paket za dvoje.

„Na kraju, najbolje rješenje biće ujedno i ovogodišnja zvanična čestitka Turističke organizacije Podgorice“, navodi se u saopštenju TO Podgorice.

Radove je potrebno dostavljati putem pošte, na adresu Turističke organizacije Podgorice, Ulica slobode 30, ili mejlom info@podgorica.travel , do utorka, 22. decembra 2020. godine u podne.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još