U subotu novi presjek stanja za Podgoricu, gradonačelnik teška srca pozdravlja odluku o zaključavanju grada

 U subotu novi presjek stanja za Podgoricu, gradonačelnik teška srca pozdravlja odluku o zaključavanju grada

portal podgorica

Na pres konferenciji NKT-a na novinarsko pitanje da li će doći do zaključavanja Podgorice, Begić je rekao da je novi set mjera oročen, ali kada mjere ne daju rezultate i ne idu planiranom dinamikom uradi se vanredni presjek stanja.

“U subotu je planiran presjek za Podgoricu, ako se nastavi ista situacija kada je nepoštovanje mjera u pitanju i ukoliko dobijemo iste informacije sa terena, mislimo da je svima jasno da mora doći strožih mjera. Nevoljno naravno, ali to je jedina opcija. Nemojte da mislite da se Institut raduje zaključavanju ili zatvaranju bilo koje djelatnosti”, rekao je Begić.

Vuković pozdravlja odluku teška srca zaključavanje grada

Obilazak radova na izgradnji budućeg gradskog pozorišta bila je prilika da gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković prokomentariše i trenutnu epidemiološku situaciju u Podgorici.

„Kao gradonačelnik i član NKT-a ću teška srca morati da se pomirim sa tom činjenicom i da dam nalog svim gradskim službama koje već više od sedam mjeseci vrijedno rade, da učine sve da mi tu odluku ispoštujemo do kraja, jer znamo do čega nas je dovelo nepoštovanje tih odluka.

Pojačaćemo inspekcijiski nadzor, razmotriti potrebu izmjena režim rada naših preduzeća, vidjeti šta to znači za situaciju i gradu i vidjeti da li se opet ide na zatvaranje lokala.Kada sagledam to do kraja moći ću detaljnije da odgovorim. Sve što bude očekveno od nas mi ćemo, kao i do sada ispuniti do kraja“, zaključio je gradonačelnik.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja