Vidljivost mjestimično smanjena na sjeveru

 Vidljivost mjestimično smanjena na sjeveru

Foto: FOS Media

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena u sjevernim predjelima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG kazali da su, duž klisura i usjeka, mogući sitniji odroni.

Oni su savjetovali vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj je zbog miniranja obustavljen od osam do 11, od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta i od 21 do 24 sata. Van tih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihailovica-Pljevlja saobraćaj je obustavljen od devet do 13 sati.

Na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj je obustavljen od 12 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na regionalnom putu R-13 od Tuzi Ljevoriječkih do Mateševa biće obustavljen od deset do 14 sati zbog sanacije.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad – Podgorica zbog rekonstrukcije se saobraća jednom trakom naizmjenično na mjestima radova, a mogući su kraći zastoji, ne duži od 15 minuta.

Zbog izgradnje privremenog saobraćajnog priključka u funkciji gradilišta “Boka place” u Tivtu, na magistralnom putu M-11 doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog radova na magistralnom putu M-4, dionica Podgorica-Tuzi, zatvorena je jedna traka bulevara.

Na putevima Pljevlja-Đurđevića Tara-Žabljak-Šavnik, Pljevlja-Gradac-Šula i Đurđevića Tara-Mojkovac, saobraćaj je zbog asfaltiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još