Univerzitet Crne Gore oslobodio još studenata sa invaliditetom od školarine

 Univerzitet Crne Gore oslobodio još studenata sa invaliditetom od školarine

foto cdm

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore dat je pozitivan odgovor na dopunjenu dokumentaciju za oslobađanje od školarine studenata sa invaliditetom, dostavljene od Udruženja mladih sa hendikepom, za studijsku 2020/21. godinu, saopšteno je danas iz UCG-a.

Predsjednik Upravnog odbora UCG Duško Bjelica kazao je da se ta odluka dostavlja Udruženju mladih sa hendikepom Crne Gore i organizacionim jedinicama na kojima studenti studiraju, na dalju realizaciju.

Na sjednici je na dnevnom redu bilo finansijsko poslovanje i raspolaganje imovinskim pravima.

“Na predlog organizacionih jedinica usvojen je i Predlog izmjene finansijskog plana i plana javnih nabavki UCG. Inicijativa je bila pokrenuta od Pravnog fakulteta, za međunarodni projekat „Podsticanje internacionalizacije na crnogorskim visokoškolskim ustanovama kroz efikasno strateško planiranje“, potom od Fakulteta političkih nauka, Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, Biotehničkog fakulteta i Rektorata. Danas je razmatrano i poslovanje i Izvještaj o radu Univerzitetskog-sportsko kulturnog centra”, naglasili su u Univerzitetu.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja