Uhapšeni zbog razbojništva u pokušaju

 Uhapšeni zbog razbojništva u pokušaju

foto fos media

Podgorička policija uhapsila je B.M. (24) i B.S. (19), koji su osumnjičeni za krivično djelo razbojništvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je B.M, 5. oktobra u mjestu Mojanovići, u večernjim satima ušao maskiran u trgovinski objekat, nakon čega je uz prijetnju pištoljem od vlasnika pokušao da otuđi novac.

Iz policije su kazali da se vlasnik marketa suprotstavio napadaču, koji se tada udaljio iz objekta do obližnjeg vozila u kojem ga je čekao saizvršilac B.S, nakon čega su se vozilom udaljili sa lica mjesta.

„Preduzimanjem operativnih mjera i radnji službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica došli su do saznanja o mogućim izvršiocima tog krivičnog djela“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su u daljem istražnom postupku prikupljeni materijalni dokazi i identifikovani su B.M. i B.S. kao izvršioci krivičnog djela.

„Oni će biti privedeni uz krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo u pokušaju“, dodaje se u saopštenju.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još