Uhapšene tri osobe zbog dilovanja droge

 Uhapšene tri osobe zbog dilovanja droge

Foto: UP

Kriminalistička policija Centra bezbjednosti Podgorica uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su dilovali drogu.

Kako je navedeno, uhapšen je A.S. (19) iz Podgorice.

„Postupajući po naredbi Višeg suda izvršen je pretres stana koji koristi ovo lice i tom prilikom su pronađena i oduzeta dva pvc pakovanja opojne droga marihuana, vaga za precizno mjerenje, predmeti koji služe za pakovanje opojne droge, kao i pištolj marke CZ M 57 sa pet komada municije za koji su u toku provjere i vještačenja“, naveli su u saopštenju.

A.S. terete za neovlašćenju proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

„Takođe, podgorička kriminalistička policija je izvršila kontrolu lica A.P.G. (18), državljanina Ukrajine koji je privremeno nastanjen u Herceg Novom, kao i kontrolu lica F.J. (28) iz Podgorice, kod kojih su pregledom pronašli i oduzeli pakovanje od oko 20 grama opojne droge marihuana i određenu količinu novca. U postupku kriminalističke istrage policija je došla do sumnje da je F.J. za određeni novčani iznos prodao pakovanje opojne droge marihuana licu A.P.G“, dodali su iz policije.

foto: UP
foto: UP

Osumnjičeni A.P.G. i F.J. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljenje u promet opojnih droga.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još