U Zeti oštećen bilbord sa likom mitropolita Amfilohija, snimak kruži mrežama

 U Zeti oštećen bilbord sa likom mitropolita Amfilohija, snimak kruži mrežama

Foto: Twitter

U selu Mojanovići, u Zeti oštećena su dva bilborda sa likom mitropolita Amfilohija i patrijarha Irineja. 

Snimak iz Zete danas kruži društvenim mrežama, a ovim povodom oglasili su se Pokret za promjene i SNP. 

Iz SNP-a tvrde da je nepoznatim počiniocima asistirala Komunalna policija, a snimak koji kruži društvenim mrežama „pokazuje do kolikog stepena mržnje i netrpeljivosti su spremni da idu pojedinci iz lokalne vlasti Podgorice kako bi napakostili narodu Crne Gore“.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Iz ove partije su pozvali rukovodioce Komunalne policije da saopšte od koga su dobili naređenje za, kako ističu, sramno postupanje, te da li su plaćeni od građana Crne Gore da obavljaju ovakva nedjela.

„Takođe, pozivamo gradonačelnika Podgorice Ivana Vuovića Vukovića da se oglasi ovim povodom i da pruži dokaze da nema ništa sa izvršenjem pomenutog prestupa. U suprotnom, smatraćemo ga odgovornim za djelo koje ne može služiti na čast nikome u našoj državi“, navode u SNP-u. 

Knežević: Onaj ko je oskrnavio lica patrijarha i mitropolita kukavica je od rođenja

Ovim povodom oglasio se i jedan od funkcionera DF-a Milan Knežević navodeći da očekuje da MUP u najkraćem roku otkrije počinioce“.

„Onaj ko je u pola crne noći oskrnavio lica patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija preporučio se zastiđu i nepomeništvu. A kukavica je od rođenja“, napisao je Knežević na Tviteru. 

PzP: Komunalna policija Glavnog grada dotakla dno

„Gledajući snimak koji je dostavio javnosti poslanik Milan Knežević na kojem vidimo da Komunalna policija Glavnog grada predvodi ekipu koja je angažovana da skrnavi bilborde Mitropolije Crnogorsko primorske je jasan pokazatelj da komunalna policija na čelo sa svojim direktorom Novovićem dotakla dno dna, pokazala da je fašizam sinonim za njihov naziv i da oni kao duhovni gubitnici dalje od svojih oskudnih dometa dalje ne vide. Apelujem na nadležne organe da po hitnom postupku procesuiraju nalogodavce jer sam ubijedjena da lica koja su sprovodila i drzala stražu (komunalni policajci) licima u sprovodjenju krivičnog djela su primorana i ucijenjena od strane vladajuće elite Glavnog grada“, piše u saopštenju PzP-a. 

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja