Tržnice i pijace nabavljaju savremene tezge u krugu Stočne pijace vrijedne oko 100.000 eura

 Tržnice i pijace nabavljaju savremene tezge u krugu Stočne pijace vrijedne oko 100.000 eura

foto tržnice i pijace

Privredno društvo Tržnice i pijace Podgorica danas je objavilo javni poziv za nabavku tezgi zatvorenog tipa sa nadstrešnicom u krugu Stočne pijace, na prostoru gdje se nalazi pijaca upotrebljavane robe. Tezge su namijenjene za prodaju mješovite robe, a vrijednost nabavke je 97.997,90 eura, sa obračunatim PDV-om.

Foto Tržnice i pijace

„Ponude se mogu dostaviti neposrednim podnošenjem na arhivi naručioca ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresu Oktobarske revolucije broj 124, u vremenu od 08.00 do 14.30 h, zaključno sa danom 25.12.2020.godine do 10.00 časova. Otvaranje ponuda je zakazano na isti dan u 10.05 h. Dodatne informacije zainteresovani ponuđači mogu naći na portalu Direkcije za politiku javnih nabavki i web stranici Društva www.pijacepg.me.

Podsjećamo da je u cilju uređenja prostora i stvaranja boljih uslova za kupce i prodavce, prethodno asfaltiran zemljani dio, urađen upojni bunar, sprovedena elektro mreža, a u toku su radovi na izgradnji pomoćnog objekta i ograde“, navodi se u saopštenju iz Tržnica i pijaca.

Foto Tržnice i pijace
Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još