Šta se tvituje nakon izglasavanja nove vlade?

 Šta se tvituje nakon izglasavanja nove vlade?

Foto: Gov.me / B. Ćupić

Nakon što je juče izglasana nova Vlada mnogi političari, ali i novi ministri su se oglasili na društvenoj mreži Tviter. 

Arhiva, foto: FOS Media
Foto: Twitter

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić objavio je zajedničku fotografiju sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem. 

„Hvala svima koji su doprinijeli da Crna Gora danas položi još jedan ispit zrelosti“, napisao je Krivokapić na svom nalogu.

Predsjednik opštine Budva pozvao je grašane da zaprate stranicu Vlade Crne Gore.

„Za slobodne institucije Crne Gore i njenu prvu demokratsku vlast“, dodao je on. 

„Ovaj trenutak treba da posvetimo svim našim sestrama i braći koja nisu uspjela da ga dožive, a toliko toga su uradili da do njega dođe. Hvala im i slava im“, napisao je na svom nalogu funkcioner DF-a Slaven Radunović, prenosi FOS.

„Crna Goro, srećna ti sloboda“, poručio je njegov kolega Milan Knežević, podijelivši i video snimak njegovog obraćanja tokom jučerašnje sjednice kada je izjavio „da bi radije bio Pipun“ nego Bredi Pit.

Funkcioner DF-a Marko Kovačević navodi da je „DF tvrda vjera“. 

„Zapamtite to! Srećno razvlašćivanje DPS-a“. 

Oglasio je i novi ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović, napisavši da je u ovom istorijskom trenutku za zemlju ponosan što je dio prve demokratske Vlade.

“Građani na prvom mjestu postaće naše ključno načelo, negovanje dobrosusjedskih odnosa, bićemo kredibilan saveznik NATO-a i marljivo ćemo raditi na približavanju naše zemlje EU”, obećava Radulović.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja