Smijenjeni načelnici u Podgorici, Danilovgradu, Cetinju

 Smijenjeni načelnici u Podgorici, Danilovgradu, Cetinju

Foto: FOS Media

Novi menadžment Uprave policije juče je nastavio da smjenjuje načelnike, tako da je troje rukovodilaca juče smijenjeno, a na njihovo mjesto su postavljeni novi, piše Dan.

Naime, novi načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Jokić prvo je smijenio Miloša Vučinića, načelnika Odjeljenja bezbjednosti kriminalističke policije i na njegovo mjesto postavio doskorašnjeg inspektora za droge Zorana Bašanovića.

U Odjeljenju bezbjednosti Danilovgrad, koje pripada CB Podgorici, takođe je došlo do smjene tako da je na mjesto smijenjenog načelnika Marka Kalezića postavljen Aleksandar Vasecki koji je obavljao poslove šefa kriminalističke policije.

U istom odjeljenju bezbjednosti postavljen je i novi komandir policije Ratko Furtula koji je bio komandir policije u Zeti.

Po nalogu Jokića, smijenjen je i načelnik Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Igor Popović, na čiju poziciju je postavljen inspektor za droge Dalibor Šaban.

Takođe je došlo i do smjene načelnika kolašinske policije koju funkciju će odsad obavljati Zoran Braunović, doskorašnji inspektor za privredni kriminal.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još