Sjutra onlajn druženje Bečića sa osnovcima

 Sjutra onlajn druženje Bečića sa osnovcima

Foto Fos Media

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić sjutra će, povodom 20. novembra – Međunarodnog dana djeteta, imati onlajn /online/ druženje sa učenicima nikšićke Osnovne škole „Milija Nikčević“.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Bečić će iz Plave sale parlamenta, putem video-konferencijskog sistema, razgovarati sa učenicima od sedmog do devetog razreda te škole.

„Učenici će imati priliku da budu u ulozi mladih novinara i da iz svojih školskih klupa, putem video-konferencijskog sistema, intervjuišu predsjednika Skupštine na temu Institucije, obrazovanje, sport i aktivizam“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će se dan kasnije, istim povodom, Bečić sastati sa predstavnicima nevladine organizacije Centar za prava djeteta.

U okviru programa obilježavanja Međunarodnog dana djeteta biće postavljena i izložba fotografija u formatu 3D knjiga, na platou ispred zgrade Skupštine Crne Gore.

„Postavka sadrži izbor fotografija sa deset dosadašnjih zasijedanja Dječjeg parlamenta, kao i sa osmogodišnjeg skupštinskog edukativnog programa Demokratske radionice“, kazali su iz Skupštine.

Riječ je, kako su naveli, o projektima koji svojim značajem i vrijednostima doprinose afirmaciji principa otvorenosti rada Skupštine Crne Gore.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja