SD optužuje GP URA: Verifikovali ste izdaju građanske Crne Gore

 SD optužuje GP URA: Verifikovali ste izdaju građanske Crne Gore

Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Na sastanku održanom Glavnom odboru partije, odlukom o davanju podrške izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti, GP URA je verifikovala izdaju građanske Crne Gore započetu u noći 30. avgusta i to nažalost prevarenim crnogorskim glasovima, poručuju Socijaldemokrate, na čijem je čelu Ivan Brajović.

Saopštenje SD-a prenosimo u cjelosti: 

Uzalud su se neki građani ovog pokreta uzdali u njihov navodno “građanski” karakter, pokazalo se suprotno. Uzalud su se uzdali u poslanicu iz Budve koja je pomalo vrdala kad je ova tema u pitanju, ona će i ovaj mandat u Skupštini provesti kao i prethodni u Budvi, gadeći se na sve poteze vlasti, istovremeno dižući ruku kao znak podrške svakom od njih.

Uzalud su se Crnogorci, Crnogorke i svi građanski opredijeljeni ljudi u našoj državi uzdali u mladog poslanika sa Cetinja, slaveći njegov ulazak u poslaničke klupe i govoreći: “Ne bi on to svojoj Crnoj Gori uradio”. Izgleda je ovaj scenario davno pripremljen a oni se, čak i ukoliko misle drugačije, pitaju taman onoliko koliko se njihov predsjednik pita oko kadriranja u novoj Vladi. No, utoliko je njihova bruka veća.

Ono što mi od prvog dana nakon izbora govorimo, na sinoć održanoj sjednici GO GP URA je potvrđeno – URA je trojanski konj velikosrpskog projekta. Još jednom se naša država, nažalost, izdaje prevarenim crnogorskim glasovima. No, kako to uvijek biva, građanska i progresivna Crna Gora će znati da da adekvatan odgovor na ovakvo ponašanje.

Na kraju, još jedno veliko URA za “odlučnu” odbranu državnih, odnosno nacionalnih interesa. Nemojte ih više braniti, jer ništa od njih ne osta.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još