Rotaract klub Podgorica donirao 114 novogodišnjih paketića

 Rotaract klub Podgorica donirao 114 novogodišnjih paketića

Foto: Rotaract klub

Rotaract klub Podgorica je u srijedu 23. decembra i danas, 25. decembra donirao 114 novogodišnjih paketića djeci u tri osnovne škole koje se nalaze na periferiji Podgorice.

Dodjela novogodišnjih paketića je tradicionalna akcija našeg kluba. Prvih godina smo obezbjeđivali novogodišnje poklone za djecu koja su se u tom trenutku nalazila u dječijoj bolnici, kako bismo uljepšali njihov boravak u bolnici za vrijeme praznika. Sa ponosom možemo reći da smo ovom akcijom motivisali i mnoge druge organizacije da urade isto, nakon čega smo naše paketiće usmjerili na đake osnovnih škola na perferiji Podgorice“, saopštila je Jovana Nikčević, PR Kluba.

Ove godine Klub je praznike uljepšao učenicima osnovnih škola “Boško Radulović” – Komani, 29 paketića; “Savo Kažić” – Barutana, 38 paketića i “Vojin Popović” – Drezga, Piperi, donirajući 33 paketića matičnoj školi u Piperima i 14 paketića njihovom isturenom odjeljenju u Stanjevića Rupi.

2020. godina je bila izazovna za nas jer je bilo više onih kojima je potrebna pomoć u odnosu na prethodne godine. Tradicionalno darivanje novogodišnjih paketića je jedna u nizu naših akcija na godišnjem nivou, a tokom realizacije ovogodišnje akcije ne samo da smo obradovali učenike, već smo i nagradili njihove uspjehe u školi“, izjavila je Kristina Vujisić, predsjednica Kluba.

Đaci su prilikom preuzimanja novogodišnjih paketića, članovima Rotaract kluba Podgorica, ponosno pokazivali kontrolne zadatke ocijenjene peticama.

Rotaract klub Podgorica čine perspektivni i ambiciozni mladi ljudi sa željom da kontinuirano doprinose društvu i zajednici u kojoj žive i stvaraju.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još