Razriješena predsjednica i tri člana UO Službenog lista, naimenovan Gligorović

 Razriješena predsjednica i tri člana UO Službenog lista, naimenovan Gligorović

Foto: Službeni list

Dosadašnja predsjednica Upravnog odbora Službenog lista Crne Gore, Slavica Bajić, razriješena je dužnosti prije isteka vremena na koje je naimenovana, prenosi Fos Media.

Za novog predsjednika UO izabran je advokat iz Podgorice Radosav Gligorović.

Pored Slavice Bajić, koja je i pomoćnica sekretara Sekretarijata za zakonodavstvo (rukovoditeljka Sektora za propise iz oblasti političkog sistema), jučerašnjom odlukom Vlade Crne Gore bez održavanja sjednice dužnosti su razriješena tri člana Upravnog odbora Službenog lista, takođe prije isteka mandata.

Razriješeni su Gordana Pleskonjić, samostalna savjetnica u Generalnom sekretarijatu Vlade, Milorad Ražnatović, penzioner iz Podgorice i Elmedina Lulanaj, socijalna radnica u Centru za socijalni rad za Glavni grad Podgorica, opštinu u okviru Glavnog grada Golubovci i opštinu Tuzi.

Novi članovi UO Službenog lista Crne Gore biće Lidija Mašanović, savjetnica u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava, Goran Bajić, samostalni savjetnik u Upravi lokalnih javnih prihoda Opštine Pljevlja i Stefan Lakušić, magistar političkih nauka.

Osnovna djelatnost Javne ustanove Službeni list CG, u skladu sa članom 10 Zakona o objavljivanju propisa i drugih akata, je objavljivanje zakona, drugih propisa i akata, koja je Zakonom utvrđena kao djelatnost od javnog interesa.

Direktor i glavni i odgovorni urednik Službenog lista Crne Gore trenutno je Momčilo Vujošević, član Demokratske partije socijalista. On se na toj funkciji nalazi od 2014. godine, piše Fos.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja