Raspisan konkurs za nagradu 8 februar Dan gradske opštine Golubovci

 Raspisan konkurs za nagradu 8 februar Dan gradske opštine Golubovci

foto go golubovci

Povodom „8. Februara” – Dana Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, Opština Golubovci dodjeljuje Nagradu „8. Februar“, kao javno priznanje za:- najbolja ostvarenja;- postignute rezultate;- doprinos razvoju Opštine na privrednom, naučnom, prosvjetnom, zdravstvenom, kulturnom, sportskom kao i drugim oblastima društvenog života.

„Uslovi za dodjelu Nagrade „8. Februar” su:

– Nagrada se dodjeljuje pojedincima i pravnim licima sa teritorije Opštine u okviru Glavnog grada- Golubovci;

– Nagrada se može dodjeljivati i pojedncima koji ne žive na teritoriji Opštine, ako njihova ostvarenja imaju poseban značaj za Opštinu;

– Izuzetno, kada za to postoje značajni razlozi, Nagrada se može dodijeliti posthumno;- Nagrada se može dodijeliti i za životno djelo.

Napomena: Nagrada se ne može dodijeliti za ostvarenje nagrađeno jednom od nagrada utvrđenih Zakonom o državnim nagradama.U jednoj godini mogu se dodijeliti najviše 3 (tri) nagrade.Prijedlozi za Nagradu se dostavljaju u pisanoj formi, sa naznakom za koje se djelo i ostvarene rezultate kandidat predlaže, sa obrazloženjem i dokumentacijom na osnovu koje se može cijeniti vrijednost ostvarenih rezultata.Način dostavljanja prijedloga:Prijedlozi se dostavljaju neposredno ili putem poštanskog operatora, na Arhivi Opštine, sa naznakom: Opština u okviru Glavnog grada – Golubovci, Glavna gradska ulica Anovi 89 – za Žiri za dodjelu Nagrade Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, u periodu od 01. do 31. decembra 2020. godine.Kontakt telefon: 020/873-294″, navodi se u saopštenju iz gradske opštine Golubovci.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja