„Racionalizacija i spašavanje štete nije bahaćenje“

 „Racionalizacija i spašavanje štete nije bahaćenje“

Foto 13 jul Plantaže

Povodom današnjeg smišljenog cirkuskog nastupa političke grupacije URA, koji po ko zna koji put staje iza Valerije Saveljić, provjerenog rušitelja u pokušaju najvećeg crnogorskog brenda, želimo da saopštimo da ovo što karakterišu kao bahaćenje, je zapravo osmišljen marketinški potez sektora ugostiteljstva Plantaža, saopšteno je iz te kompanije. Foto: TVCG

„Ovom akcijom pod sloganom Zatvaranje vaše omiljene Bašte ljeta, sa osmišljenim muzičkim programom i popustima, odgovorili smo na novonastalu situaciju zatvaranja ugostiteljskih objekata po uputstvima NKT-a. Obzirom da nam ovaj restoran ima odlične promete i veliki broj zadovoljnih konzumenata, imali smo i ozbiljne zalihe. Opasnost da se u dugačkom periodu koji je predviđen da restoran bude zatvoren, dobijemo efekat truleži, sličan onom koji se prema Plantažama, osjeća iz pokreta URA, je bio neprihvatljiv, pa smo uz regularne goste pozvali i poslovne prijatelje da zajedno zatvorimo restoran“, navodi se u reagovanju.

„Obzirom da se radi o eksluzivnom restoranu, prikladno je da smo konzumirali i exluzivna jela, a kao dobri domaćini goste nismo ograničavali u izboru pića, iako su uglavnom konzumirana vina koja proizvode Plantaže. Ne želimo i nemamo potrebu da polažemo račune Valeriji Saveljić ni njenim mentorima, kojima preporučujemo da prije nego krenu u pravljenje cirkusa kontaktiraju Plantaže i dobiju odgovore na sva pitanja“, dodaje se.

Iz Plantaža takođe ističu da su od početka pandemije sve aktivnosti u ugostiteljstvu radili u skladu sa mjerama NKT-a.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja