Putnicima uz avio ili bording kartu dozvoljeno kretanje nakon 19 sati

 Putnicima uz avio ili bording kartu dozvoljeno kretanje nakon 19 sati

foto montengro airlines

Putnicima čije je vrijeme polijetanja ili slijetanja nakon 19 časova dozvoljeno je kretanje do aerodroma polijetanja, odnosno povratak do mjesta stanovanja, a uslov je da nadležnima prilože na uvid svoju avio ili bording kartu, saopštili su danas iz Montenegro Airlinesa.

<<<Od srijede: Ugostiteljski i uslužni subjekti rade od sedam do 18, zabrana napuštanja objekta stanovanja od 19 do pet sati ujutro<<<

Nacionalno koordinaciono tijelo je juče zabranilo izlaske iz objekta stanovanja od 19 sati do pet sati ujutro narednog dana.

U Montenegro Airlinesu ističu da putnici poslije 19 časova moraju direktno da se upute na odredište i poštuju važeće mjere.

“Podsjećamo da je radno vrijeme poslovnica MA u Podgorici i Budvi radnim danima od osam do 16 časova. Radno vrijeme Call centra (19804) je od ponedjeljka do petka od osam do 20 sati, a subotom od osam do 14 časova. Šalteri na aerodromima u Podgorici i Tivtu su otvoreni dva sata prije letova”, navode u Montenegro Airlinesu.

U toj avio-kompaniji naglašavaju da primjenjuje sve preporuke i procedure nadležnih tijela.

“Nedavno smo dobili međunarodnu oznaku za sigurna putovanja “Safe travels” od Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a iza koje stoji Svjetski savjet za turizam i putovanja WZZC.  Takođe, Evropska agencija za sigurnost vazdušnog saobraćaja EASA je uvrstila Montenegro Airlines na spisak evropskih kompanija koje su pristupile programu Aviation industry charter for COVID-19. Navedeno potvrđuje da se MA pridržava zdravstveno-bezbjednosnih mjera na najvišem nivou”, poručuju iz Montenegro Airlinesa.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još