Putevi mokri i klizavi

 Putevi mokri i klizavi

Foto: FOS Media

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima i vidljivost je smanjena, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG upozorili su da kiša pogoduje stvaranju sitnih odrona i vozačima savjetovali opreznu vožnju.

Saobraćaj na putu Mihajlovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani biće obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta, zbog rekonstrukcije saobraćajnice.

Na putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Saobraćaj na putu Šćepan Polje – Nikšić, na dionici Zaborje – Jasenovo polje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog uređena – šetaliste uz more uz magistralni put M-1 dionica Meljine – Lipci, lokalitet Bijela –Kamenari, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog iskopa rova uz magistralni put M-1, dionica Krtolska raskrsnica – Budva, u mjestu Komaševina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova od sedam do 19 sati.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča zabranjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima, a otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja