Puna podrška Glavnog grada za još uspješniji rad JU Kakaricka gora

 Puna podrška Glavnog grada za još uspješniji rad JU Kakaricka gora

gradonacelnik sa novoimenovanom direktoricom JU Kakaricka gora

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković, sa saradnicima, danas je razgovarao sa psihološkinjom  Dijanom Milošević novoimenovanom direktoricom Javne ustanove za smještaj rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci na Kakarickoj gori.

Tom prilikom gradonačelnik je izrazio posebno zadovoljstvo što će u narednom mandatu na čelu ove važne institucije biti osoba koja je u prethodnom periodu u kolektivu prepoznata kao izuzetno vrijedna i posvećena i koja je pružila snažan doprinos razvoju ove javne ustanove. On je je naglasio da je  veoma zadovoljan zbog činjenice da je uspostavljen funkcionalni sistem koji počiva na znanju i novoj direktorici poželio mnogo sreće u budućem radu.  

„Nemam nikakvu dilemu s obzirom na dosadašnje zalaganje, prije svega na tvoju ljubav prema poslu i  posvećenost  da ćemo sve ono dobro što smo radili, podići na još viši nivo. Uspjeli smo da napravimo jednu kredibilnu instituciju koja je za ponos glavnom gradu, zahvaljujući tome, jedan značajan broj ljudi je dobio drugu šansu u životu,“ naglasio je gradonačelnik Vuković i  pomenuo Mariju Zogović koja je bila prva korisnica Ženskog paviljona na Kakarickoj Gori, a danas je zapošljena u Sekretarijatu za rad, mlade i socijalno staranje, kao  dobar primjer i motiv drugima. 

Direktorica Dijana Milošević zahvalila je gradonačelniku i Glavnom gradu na ukazanoj prilici i velikoj podršci ističući da je ponosna na posao kojim se bavi, te da će u periodu koji slijedi raditi na razvoju i prepoznatljivosti značaja ove ustanove u široj društvenoj zajednici. 

Sagovornici su razmatrali brojne teme i buduće smjernice djelovanja, a intenzivniju komunikaciju i edukaciju prepoznali kao ključni faktor u približavanju rada ustanove ljudima, te smanjenju diskriminacije i stigmatizacije u društvu koja je i danas  prisutna.  

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja