Profesorica napadnuta u Bloku V

 Profesorica napadnuta u Bloku V

Foto: mapio.net

Šezdesetosmogodišnju profesoricu u penziji juče ujutro, nadomak ulaza u zgradu u podgoričkom kvartu Blok pet napao je razbojnik i sa vrata joj strgao lančić i pobjegao.

Porodica profesorice kazala je za Pobjedu da su slučaj prijavili policiji, ali i medijima kako bi upozorili građane Podgorice da i u sred bijela dana mogu biti žrtve kradljivaca.

Šezdesetosmogodinja profesorica vraćajući se sa pijace dok je nosila kese u rukama primjetila je da je prati mladić obučen u crno. Pažnju joj je privuklo i to što se držao na distanci kada je naišla jedna žena iz suprotnog smjera.

Dok je prolazila pored ograde vrtića, mladić je profesoricu uhvatio za vrat i strgao joj lančić s vrata.

Sve to vidio je stariji gospodin koji se nalazio pedesetak metara dalje i potrčao je za razbojnikom koji je, ipak, bio brži i uspio je da umakne.

Sin pokradene profesorice je neveo da je prema procjenama njegove majke, mladić koji je napao star oko 20 godina, na sebi je imao crnu jaknu sa kapuljačom i sa karakterističnim bijelim patentom.

„Inspektori su nam kazali da su napadi ove vrste učestali u posljednje vrijeme. Kako se u javosti ne govori mnogo na ovu temu odlučili smo da se obratimo medijima i upozorimo sugrađane da mogu biti napadnuti onda kada se najmanje nadaju“, kazao je sin profesorice, prenosi Pobjeda.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još