Povoljni vremenski uslovi za vožnju

 Povoljni vremenski uslovi za vožnju

Foto: FOS Media

U Crnoj Gori jutros se saobraća uz uglavnom povoljne vremenske uslove. saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG upozorili su na učestale sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke i vozačima savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Saobraćaj na putu Mihailovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani danas će biti obustavljen od devet do 15 sati zbog rekonstrukcije saobraćajnice, a ostalim danima od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Na putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije, za sve vrste vozila, biti obustavljen od devet devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na putu Šćepan Polje – Nikšić, na dionici Zaborje – Jasenovo polje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Zvbog radova na stabilizaciji kosine na magistralnom putu Podgorica-Ribarevina, lokacija Kraljevo kolo, od sedam do 18 sati promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog izmještanja distributivnog cjevovoda na magistralnom putu M-11 Lepetane-Krtolska raskrsnica u mjestu Tivat režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvodjenja radova.

Zbog uređenja dijela obale uz magistralni put Meljine – Lipci, lokalitet Bijela –Kamenari, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Saobraćaj na magistralnom putu M-1, na dionici Debeli Brijeg – Meljine, lokalitet Topla, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča zabranjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima, a otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče, koji se obavlja od sedam do 19 sati.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još