Počelo novogodišnje ukrašavanje Podgorice

 Počelo novogodišnje ukrašavanje Podgorice

Foto: PG biro

Ekipe Komunalnih usluga su, poštujući sve preporuke povodom aktuelne epidemiološke situacije, danas počele sa aktivnostima na novogodišnjem ukrašavanju Podgorice, kako bi naš grad i u ovim okolnostima osjetio novogodišnju atmosferu i praznični duh, saopšteno je iz službe za informisanje Glavnog grada.

Podsjećaju da je Glavni grad prošle godine promijenio način dekorisanja što je, kako navode, izazvalo oduševljenje naših sugrađana, ali i poslalo lijepu sliku praznične atmosfere i van naših granica.

„Ove godine planirano je ukrašavanje Trga nezavisnosti, užeg centra grada, kao i gradskih bulevara i ulica. Na Trgu će biti postavljena novogodišnja jelka, a kao i prošle godine u užem centru biće postavljene 3D figure, na radost naših najmlađih sugrađana. U planu je kićenje Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Džordža Vašingtona, kao i ulica: Bratstva i jedinstva, Kralja Nikole, Jovana Tomaševića, Vuka Karadžića, Moskovske, Marka Miljanova,  Slobode, Njegoševe i Hercegovačke“, saopšteno je iz PG Biroa.

Podsjećamo da je u postupku javne nabavke novih novogodišnjih ukrasa izjavljena žalba, te da ona nije izvjesna.

Međutim, kako je u međuvremenu došlo do otkazivanja orzganizovane proslave novogodišnjih praznika neće se pokretati nova procedura nabavke.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još