Poboljšani uslovi rada za medijske prestavnike u Skupštini Crne Gore

 Poboljšani uslovi rada za medijske prestavnike u Skupštini Crne Gore

Foto: Skupstina.me

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić susreo se sa generalnom sekretarkom Društva profesionalnih novinara Crne Gore Milom Radulović, povodom poboljšanja uslova rada u novinarskoj loži, medijskim predstavnicima koji izvještavaju iz Skupštine Crne Gore.

Predstavnici ovog udruženja na ranijem sastanku sa predsjednikom Bečićem, održanom 4. decembra 2020. godine, ukazali su na određene poteškoće sa kojima se suočavaju novinari i fotoreporteri prilikom izvještavanja iz Skupštine.

f
Foto: skupstina.me

“Parlament je povodom toga preduzeo niz aktivnosti kako bi se obezbijedili nepohodni uslovi, koji će doprinijeti unapređenju rada novinara i fotoreportera. U cilju obezbjeđenja uslova za nesmetan rad medijskih predstavnika u novinarskoj loži, koja se nalazi u sklopu Plenarne sale, instalirana su četiri savremena računara, povećana brzina internet konekcije, popravljene električne instalacije i osvjetljenje”, saopšteno je iz Skupštine.

Foto: skupstina.me
Foto: skupstina.me

Bečić je istakao da će Skupština Crne Gore nastaviti sa poboljšanjem uslova rada novinara i fotoreportera u cilju povećanja otvorenosti i transparentnosti institucije.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja