Ovo su najbolji studenti Univerziteta Crne Gore za školsku 2020/21. godinu

 Ovo su najbolji studenti Univerziteta Crne Gore za školsku 2020/21. godinu

Foto: UCG

U skladu sa Pravilnikom o nagrađivanju najboljih studenata Univerziteta Crne Gore, rektor Univerziteta prof. dr Danilo Nikolić donio je Odluku kojom se dodjeljuju nagrade za 18 studenata koji su postigli najveći uspjeh tokom studija za studijsku 2020/21. godinu, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

Ovogodišnji laureati su: Petar Stijepović, student Ekonomskog fakulteta sa prosječnom ocjenom 10.00, Marko Milikić, student Fakulteta političkih nauka sa prosječnom ocjenom 10.00, Agnija Mrkaić, studentkinja Fakulteta za turizam i hotelijersvo sa prosječnom ocjenom 10.00, Dženisa Mujević, studentkinja Filološkog fakulteta sa prosječnom ocjenom 10.00, Bojana Šolaja, studentkinja Filozofskog fakulteta sa prosječnom ocjenom 10.00, Diko Jevremović, student Medicinskog fakulteta sa prosječnom ocjenom 10.00, Marija Došljak, studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta sa prosječnom ocjenom 9.97, Jovan Miljanić, student Mašinskog fakulteta sa prosječnom ocjenom 9.90, Nina Perišić, studentkinja Pravnog fakulteta sa prosječnom ocjenom 9.86, Ana Ivanović, studentkinja Fakulteta likovnih umjetnosti sa prosječnom ocjenom 9.83, Lolita Mikhailova, studentkinja Fakulteta dramskih umjetnosti sa prosječnom ocjenom 9.82, Iliana Bakmaz, studentkinja Pomorskog fakulteta Kotor sa prosječnom ocjenom 9.80, Amanda Dibra, studentkinja Biotehničkog fakulteta sa prosječnom ocjenom 9.76, Gled Bednyakov, student Muzičke akademije sa proječnom ocjenom 9.70, Nemanja Radonjić, student Metalurško-tehnološkog fakulteta sa prosječnom ocjenom 9.48, Danilo Planinić, student Elektrotehničkog fakulteta sa prosječnom ocjenom 9.47, Nađa Milaš, studentkinja Arhitektonskog fakulteta sa prosječnom ocjenom 9.38, Sanja Maslar, studentkinja Građevinskog fakulteta sa prosječnom ocjenom 9.27.

Nagrada za postignut uspjeh tokom studija dodjeljuje se studentima završne godine studija koji su prethodne godine studija završili u redovnim rokovima i koji su iz svih položenih ispita postigli ukupnu prosječnu ocjenu najmanje 9,00. Odluku o ovoj nagradi donosi rektor, na prijedlog vijeća organizacionih jedinica.

Rektor Nikolić će studentima uručiti nagrade kada se stvore uslovi za organizaciju uručenja, a u skladu sa smjernicama i preporukama nadležnih institucija.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja