Objavljen javni poziv za besplatnu izradu 100 veb sajtova za zainteresovane privrednike u Podgorici

 Objavljen javni poziv za besplatnu izradu 100 veb sajtova za zainteresovane privrednike u Podgorici

Foto: PG Biro

Glavni grad je danas objavio javni poziv za besplatnu izradu 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici. 

Kako navode iz Uprave glavnog grada, složena epidemiloška situacija, koja traje već duže od godinu dana, otežala je poslovanje kompanijama, kako u Podgorici, tako i čitavom svijetu, pa je Glavni grad je u želji da pomogne privrednicima da lakše prevaziđu ovaj težak period, odlučio da besplato izradi 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici.

Sve informacije su dostupne na web sajtu www.100sajtova.me putem kojeg će zainteresovani moći da se prijave u roku od 15 dana. Sajtove će izrađivati zaposleni u Centru za informacioni sistem Glavnog grada, a ova podrška obuhvata i zakup domena i hosting za period od godinu dana. Procijenjena vrijednost izrade 100 web sajtova, sa svim dodatnim segmentima iznosi oko 100.000 eura.

„Vjerujemo da će kompanije koje dobiju ovaj vid podrške lakše prevazići krizu u kojoj se nalazimo, imajući u vidu činjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i generalno olakšava poslovanje“, navode iz Glavnog grada.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još