Krivične prijave protiv tri osobe, među njima i maloljetnik

 Krivične prijave protiv tri osobe, među njima i maloljetnik

Foto: FOS Media

Podgorička policija podnijela krivičnu prijavu protiv L.H. (14), M.T. (32) i N.D. (37) zbog sumnje da su počinili četiri krivična djela.

„Protiv maloljetnog L.H. (14) podnijeta je krivična prijava za kriivčno djelo odzimanje vozila koje je izvršeno u sticaju sa krivčnim djelom nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. On je djelo izvršio na način što je, kako se sumnja, iskoristio nepažnju vlasnika vozila i stavio ga u pogon i odvezao u naselje Konik. Policija je lice pronašla oko 1.30 časova nakon čega je lišen slobode a vozillo je vraćeno vlasniku“, navodi se u saopštenju policije.

Podgorička policija kontrolisla je i M.T. (32) kada je utvrđeno da se na vozilu nalaze registarske oznake koje pripadaju drugom vozilu koje je prethodno prodao na otpadu sekundarnih sirovina. Protiv M.T. u redovnom postupku podnijeta je krivična prijava za krivično djelo falsifikovanje isprave.

„Policija je podnijela i krivičnu prijavu protiv N.D. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo oduzimanje vozila. Osumnjičeni je djelo izvršio na način što je, sumnja se, 5. oktobra iskoristio je nepažnju vlasnika i iz dvorištva porodične kuće u naselju Masline otuđio motorno vozilo, sa kojim je nakon toga u neposrednoj blizini kuće imao saobraćajnu nezgodu na način što je udario u parkirano teretno motorno vozilo i potom se udaljio u nepoznatom“, navode iz Uprave policije.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još