Kreativni preduzetnici i ovog mjeseca u Delti

 Kreativni preduzetnici i ovog mjeseca u Delti

kreativni preduzetnici

Konkurs za kreativno preduzetništvo se već deset mjeseci veoma uspješno realizuje, te kreativni preduzetnici  zahvaljujući podršci Glavnog grada predstavljaju svoje proizvode u šoping mall-u Delta City.

Tokom ovog mjeseca svoj brend Still moving će predstaviti kreativna preduzetnica Marta Garčević.  Still moving je slowfashion brend koji se zalaže za održivi dizajn. Trenutno radi na  reciklaži u dizajnu i istražuje različite načine i metode pomoću kojih bi se odjeća, koja je već nošena, mogla reciklirati, obnoviti i pomoću kojih bi se ovoj garderobi mogao dati novi život. Misija brenda je da osvijesti i motiviše ljude da vode računa o odjeći koju nose i da, pored estetskih vrijednosti, stave akcenat i na njenoj funkcionalnosti.

Podsjećamo, nakon što je u decembru prošle godine završen konkurs za kreativno preduzetništvo 12 preduzetnika iz Crne Gore dobili su paket podrške od Glavnog grada i partnera – Delta City i Strategist koji je podrazumijevao finansijsku podršku, priliku da izlažu svoje proizvode u šoping mall-u Delta City i besplatnu marketing strategiju, kao i promociju. Sekretarijat za preduzetništvo Glavnog grada je za konkurs namijenjen najkreativnijim preduzetnicima u 2020.godini  izdvojio 24.000 eura, a projekat se realizuje u saradnji Glavnog grada, Šoping centra Delta City i Agencije za marketing i komunikacije „Strategist“.

Tokom proteklih mjeseci svoje poizvode u Delti su predstavili: Kreativna zona grada, DigitalBee, Green studio, Virjanka, Studio Ribizla, Shimmpo, Jestiva istorija Crne Gore, Hiron Creative Lab, Kokoro i Cegerica. Ovog mjeseca vas pozivamo da posjetite centralni štand u Delti gdje će svoje proizvode predstaviti Marta Garčević Cegerica, dok će u narednom mjesecu svoje proizvode predstaviti i Pletent Buba Factory.

Avatar

Portal Podgorica

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja